Su Kaçaklarından Kurtulun

 Su Kaçaklarından Kurtulun

Borularınızın çatlaması ve kırılması sonucu oluşan hasarlar için su kaçağı tespiti servislerimiz devam etmektedir . Termal cihazlarla su kaçağı tespiti ile fayanslarınıza zarar vermeden kaçak saptanması için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Firmamız her zaman müşteri memnuniyet odaklı çalışarak, sizlerin çıkarlarını düşünür ve evinize ekstra zarar vermekten imtina duyar . Bunun için su kaçağı tespit uygulamalarımızın tümünü, görüntülü, kameralı cihazlarımızla, etrafa zarar vermeden yapmaktayız. Sadece sorunlu bölgede, en düşük seviyede kırma işlemleri yapılmaktadır . Bu da onarım yapılabilmesi için mecburiyettir . 

Sorun Nereden Kaynaklanıyor?

Su kaçak problemleri her zaman evinize ait borulardan kaynaklanmaz. Bir apartman dairesinde oturuyorsanız, kaçakların nedeni üst komşularınızdan da kaynaklanıyor olabilir . Bu her zaman bir üst daire de olmayabilir . Belki, iki veya daha üst katlardaki evlerin sorunun size su kaçağı olarak yansıyor olabilir . Bunu tespit etmek için adresinize gelip uygulama yapmamız şarttır . Apartmanlarda sorunlu daire kime aitse, onarım çalışmalarının maliyetini de o daire sakini karşılamalıdır . Bunun için öncelikle komşunuzla iletişime geçmeli ve bu konuları konuşmalısınız. 

Noktasal Tespit

Teknolojinin gelişmesiyle beraber , sıhhi tesisat uygulamaları da pozitif yönde değişti. Son yıllarda bizlerin işini büyük ölçüde kolaylaştıracak ve evinize zarar vermeden sorunları tespit edecek elektronik su kaçağı tespit cihazları üretildi. Bu cihazlar termal kameraları sayesinde, sorunlu olan alanı noktasal olarak, yanılmadan tahmin etmektedir . Böylece su kaçağının yerini bulmak için yapılan baştan sona kırma işlemleri rafa kaldırıldı. Dolayısıyla su kaçağı tespiti sorunlarınız için en hasarsız şekilde bu sayede kurtulabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yenimahalle Su Tesisatçısı

Ankara Tıkanıklık Açma